عوارض رژیم کتوژنیک No Further a Mystery
عوارض رژیم کتوژنیک No Further a Mystery
Blog Article
این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا میشود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشتوگذار در شبکههای اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟
قرص لاغری فلوردو چیست؟ آیا واقعا با فلوردو لاغر میشویم؟
سبزیجات کمکربوهیدرات: سبزیجات سبز، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل و…
حالا با افزایش کربوهیدرات به برنامه غذایی ممکن است احساس گرسنگی کنید.
این رژیم ممکن است عوارضی هم داشته باشد؛ به همین دلیل مثل هر رژیم غذایی دیگر، باید قبل از شروع با متخصص تغذیه مشورت کنید.
دستهای از مواد غذایی در رژیم کتوژنیک غیرمجاز است یعنی مصرف آن را باید کاملا قطع کنید یا به حداقل برسانید.
ترکیب غذاهای پرچرب و پروتئین متوسط در رژیم کتو باعث سیری فوقالعاده میشود. به همین دلیل است که بسیاری از افراد هنگام امتحان کتو، اشتهایشان کم میشود.
دیده شده است که برخی از افراد در طول ماه اول این رژیم لاغری، کاهش وزن بسیار زیادی را داشته اند اما در ماه های بعدی کاهش وزن چندانی نداشته اند یا حتی استپ وزن داشته اند که این موضوع کاملا بستگی به سوخت و ساز بدن آنها دارد.
رژیم کتوژنیک شامل وعدههای غذایی با کربوهیدرات بسیار پایین میباشد که از دهه ۱۹۲۰ میلادی در مرکز پزشکی جان هاپکینز توسط محققان برای درمان بیماران صرع مورد استفاده قرار میگرفته است.
به همین دلیل در این مقاله به بررسی بهترین روشهای خارج شدن از رژیم کتوژنیک میپردازیم. به نظر میرسد یکی از رژیم کتوژنیک تجربه کلیدواژههای ماندگاری […]
ایده اصلی این رژیم این است که بدن خود را به کتوزیس تبدیل کنید، یعنی حالتی که در آن چربیها را میسوزاند.
حداقل در ابتدای رژیم، مهم است که تا زمانی که سیر شوید غذا بخورید و از محدود کردن بیش از حد کالری خودداری کنید.
محصولهای رژیمی یا کم چرب: این غذاها فراوری شدهاند و کربوهیدرات بالایی دارند
زمانی که شما در دوره رژیم کتو هستید، کربوهیدرات کمتری را مصرف می نمایید. در نتیجه، بدن از چربی های موجود به عنوان سوخت و تبدیل به انرژی استفاده می کند.